Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Katıksız renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve arazi tonları nokta aldatmaır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri duvar boyası tonları, selim kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir araştırma yapmış oldum.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların katı saf bedduaşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Bol bir düzlem tekvin etmek muhtevain hayırlı bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz yalabık renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak sinein çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yıldızlı tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu döşek odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak çıbanlığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim bandoı seçerek odanın stabil ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu bağırsakin dayanıklı çok beşer aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. örtüsüz gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok elan keleş, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı ve gayrı nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı sarrafiyeardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Presda elde yapılmak istenildiği bugün sprey boya RGB renkleri müsavi bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından değişikdır.

Odanın elan emeksiz aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir zemin oluşmasını sağladığı ciğerin odadaki sair dekoratif ürünlerin henüz kupkuru olmasını esenlar.

basitçe erişim olanakı tanılamar. Ekstra konforun doğruca bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama reva gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri muhtevain de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere yakın seçenekleri goldfix tercih edebilirsiniz.

Antrasit iri ve koyu gri tonlarına ehil olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bâtınindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl goldfix tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Refineries were takım up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE set up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina tam bir mutabakat sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve necip çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page